karkówka zapiekana z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    8 szt
  • papryka

    1 szt
  • cebula

    3 szt
  • ziarenka smaku

  • karkówka

    1 bez kości
  • koncentrat pomidorowy

    2 (mały)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

karkówkę pokroić w cienkie plasterki , każdy z plastrów posypać ziarenkami smaku. poukładać w naczyniu żaroodpornym, na karkówkę położyć cebulę , pieczarki i paprykę. zapiekać w piekarniku w zamknietym naczyniu żaroodpornym. piec 1,5 godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat