Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z cebulą i majonezem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 0,5 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z cebulą i majonezem

Karkówkę pokroić na plastry ,posypać przyprawą i odrobiną soli, odstawić na godzinę do lodówki przygotować płaskie naczynie żaroodporne ,wysmarować je margaryną ułożyć plastry karkówki.Na każdy plaster położyć krążek cebuli a na cebulę łyżkę majonezu i wstawić do piekarnika .upiec do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 02.02.2012 14:07
super danie
m1monika 22.01.2012 14:45
świetne
Lidia6 04.01.2012 16:55
super mięsko
Ania67 29.08.2011 19:30
pycha
RenataZ-et 02.08.2011 23:59
mięsko jest super w smaku
misia53 15.07.2011 23:52
super
mirosława4 17.06.2011 20:00
fajny przepis a karkóweczka zapewne jest smaczna
Gosia32
Gosia32 13.05.2011 08:03
super;]
Elżbieta17 12.04.2011 08:37
Dobre takie mięsko:)
Grazyna0211 29.03.2011 16:45
bardzo dobra jest taka karkówka
izapozdro 15.03.2011 15:30
ciekawy przepis
zuzanna6 17.02.2011 09:03
bardzo dobre
gacopierz23 12.02.2011 20:38
lubię karkówkę z majonezem muszę wypróbować
ben-ka 15.12.2010 12:11
Tak przygotowanej karkówki nie jadłam,warto spróbować:)
gosia47-47 28.11.2010 11:57
pycha
Anna189 28.09.2010 09:34
robię podobną na grila

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak