karkówka z boczkiem nadziana na szpadę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kakrówka

    500 g
  • boczek

    400 g
  • czosnek

    3 szt
  • jaja

    2 szt
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    30 g
  • kukurydza

    60 g
  • pomidory

    3 szt
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę oraz czosnek posiekaj,wymieszaj ze zmielonym mięsem dodaj jaja,kukurydzę oraz posiekanego pomidora, wyrabiaj kulki z masy mięsnej nadziewaj na szpadki do szaszłyków piecz na grilu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat