Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka w sosie teriyaki z pieczarkami
Kroki postępowania
Zapiekamy około 10 min w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni.
karkówka wieprzowa | 5 plastrów |
marynata teriyaki | 5 łyżeczek |
sól i pieprz | 1 szczypta na plaster miesa |
pieczarki | 250 gram |
ser żółty | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki do pieczarek |
olej rzepakowy | 5 łyżek do smażenia |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
woda | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: