Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka w musztardowej marynacie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 500 g
musztarda dijon 3 łyżki
oliwa 3 łyżki
oregano 1 łyżeczka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1/2 łyżeczki
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka w musztardowej marynacie

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w plastry. Składniki marynaty wymieszać. Karkówkę zalać marynatą i odstawić na 2 godziny do lodówki. Mięso piec na grillu po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 17.08.2014 11:15
dobre mięsko)
Natalija 14.08.2014 15:21
ciekawy przepis :)
fotoviderek 14.08.2014 14:30
Takie mięska to ja lubię :)
stan2401 14.08.2014 12:27
pycha pycha pycha
VioletoweKucharzenie 14.08.2014 08:41
Uwielbiam takie mięsko! Twoje wygląda pysznie!
Renata9 13.08.2014 19:48
smaczne mięsko
halinah 13.08.2014 17:58
dobre mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak