karkówka słodko -kwaśna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korniszony

    3 szt
  • musztarda francuska

    4 łyżki
  • cebula biała

    2 szt
  • marynata słodko-kwaśna Prymat

  • oliwa

  • marchewka

    2 szt
  • karkówka

    1 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marynate rozrabiamy w oliwie i wkłądamy do niej pokrojoną karkówkę .PO ok 40 min.Potem smażymy mięso z obu stron dolewamy reszte marynaty która została .Dajemy wszystkie przyprawy ,pokrojoną cebulkę ,starta marchew i pokrojone korniszony.Dolewamy wodę i dodajemy musztardę francuska .Wszystko dusimy pod przykryciem ,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mirka-Ludomila 07.03.2011 09:56
ładnie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat