Składniki:
karczek | 80 dag |
tłuszcz do smażenia | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
papryka | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ziele angielskie |
karczek | 80 dag |
tłuszcz do smażenia | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
papryka | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: