KARCZEK PIECZONY

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 ząbki
  • cebula

    1 szt
  • przyprawy

  • olej

  • karkówka

    600 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć.Zrobić z oliwy i przypraw przeciśniętego czosnku i pokrojonej w plastry cebulki marynatę.Wstawić do lodówki na 24 godziny.Piec do miękkości mięsa.Podlewając nie wielką ilością wody co jakiś czas.Palce lizać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 13.01.2012 17:18
pyszne !
kate.500 03.01.2012 21:56
super smaczne
Dorian 02.01.2012 08:46
ekstra przepis
Elżbieta17 15.12.2011 11:21
pyszny obiad:)
junox 11.12.2011 19:02
swietna
RenataZ-et 15.11.2011 17:18
wyśmienity !
barbara11561 13.11.2011 00:18
pyszny
ben-ka 25.10.2011 09:31
karkówke też piekę sama,zawsze lepiej smakuje niż kupiona w sklapie.
smakoszek 13.10.2011 21:35
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat