Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
koperek 1 pęczek
masło kilka łyżek
mąka 1-2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
cukier do smaku
ocet 1 łyżeczka
kapusta 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana z koperkiem

Kapustę poszatkować drobno- zalać niewielką ilością wody i gotować do miękkości.
Cebulę podsmażyć na maśle- dodać do kapusty i wymieszać.
Dodać posiekany koperek i wszystko dusić razem- przyprawić.
N koniec zagęścić zasmażką z masła i mąki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.07.2013 14:49
często robię kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak