Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana z koperkiem

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
1 szt
koperek
1 pęczek
Sklep Prymat
masło
kilka łyżek
mąka
1-2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
cukier
do smaku
ocet
1 łyżeczka
kapusta
1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana z koperkiem

Kapustę poszatkować drobno- zalać niewielką ilością wody i gotować do miękkości.
Cebulę podsmażyć na maśle- dodać do kapusty i wymieszać.
Dodać posiekany koperek i wszystko dusić razem- przyprawić.
N koniec zagęścić zasmażką z masła i mąki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.07.2013 14:49
często robię kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak