Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona
kasza gryczana
grzyby suszone
mąka
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana

Kapustę kiszoną odcedzamy, kroimy na drobno i gotujemy do miękkości z kaszą gryczaną. Grzyby suszone płukamy i również w osobnym garnku gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu siekamy i smażymy z cebulką. Dodajemy do kapusty. Dodajemy dwie łyżki mąki wymieszanej z wodą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 28.08.2012 17:47
ciekawy przepis
[email protected] 06.03.2012 14:57
ciekawe polaczenie
Marlena/Kinia 21.12.2011 10:13
kapusty z kaszą jeszcze nie jadłam, ale wygląda naprawdę apetycznie... chętnie bym skosztowała...
Laila2786 05.12.2011 11:57
Z kaszą jeszcze nie jadłam,
Kuchareczekjeden 27.11.2011 15:41
pycha
kriso 14.11.2011 10:21
super przepis
Wojt@s
Wojt@s 10.11.2011 11:18
muszę spróbować ;-)
Ewelina38 29.10.2011 14:48
taka kapustka jest przepyszna
ronald88 29.10.2011 09:59
super
Margo1 28.10.2011 09:19
pyszna
treonina 27.10.2011 17:14
O! kapusta kiszona gotowana z kaszą? To może być naprawdę dobre!
Jastinka 26.10.2011 14:03
ciekawe
jerry1 26.10.2011 12:28
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak