Kapusta zasmażana

Kapusta zasmażana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

  • kasza gryczana

  • grzyby suszone

  • mąka

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcedzamy, kroimy na drobno i gotujemy do miękkości z kaszą gryczaną. Grzyby suszone płukamy i również w osobnym garnku gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu siekamy i smażymy z cebulką. Dodajemy do kapusty. Dodajemy dwie łyżki mąki wymieszanej z wodą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
caralajna 28.08.2012 17:47
ciekawy przepis
[email protected] 06.03.2012 14:57
ciekawe polaczenie
Marlena/Kinia 21.12.2011 10:13
kapusty z kaszą jeszcze nie jadłam, ale wygląda naprawdę apetycznie... chętnie bym skosztowała...
Laila2786 05.12.2011 11:57
Z kaszą jeszcze nie jadłam,
Kuchareczekjeden 27.11.2011 15:41
pycha
kriso 14.11.2011 10:21
super przepis
[email protected] 10.11.2011 11:18
muszę spróbować ;-)
Ewelina38 29.10.2011 14:48
taka kapustka jest przepyszna
ronald88 29.10.2011 09:59
super
Margo1 28.10.2011 09:19
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat