Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z pistacjami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska
masło 1 łyżeczka
wywar warzywny 1 szkl
pistacje

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z pistacjami

kapustę szatkujemy pistacje łuskamy i ucieramy w moździeżu roztapiamy masło dodajemy kapustę zalewamy bulionem dusimy do miękkości dodajemy pistacje i mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 17.02.2014 08:18
jeszcze takiej kombinacji nie jadłam- ale warto eksperymentować ze smakami
SmacznaPyza 09.11.2012 17:48
a skąd pomysł na takie połączenie?
Poison1988 09.11.2012 16:35
jestem ciekawa smaku bo przepis oryginalny - jeszcze nie jadłam takich specjałów :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak