Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z pieczarkami

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
pieczarki 1/2 kg
cebula 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele angielskie 2 szt
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z pieczarkami

Kapustę zalać wodą, dodać liście i ziela i gotować pod przykryciem. Cebulę pokroić i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, dodać pokrojone pieczarki i smażyć do odparowania wody, dodać do kapusty. Wymieszać, gotować pod przykryciem do odparowania wody. Doprawić do smaku. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dom-agi 07.09.2015 07:56
Bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak