Kapusta z marchewką i jabłkiem - dodatek do obiadu

Kapusta z marchewką i jabłkiem - dodatek do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    400 g
  • marchewka

    2 szt
  • jabłko

    1 szt
  • majonez

    1 łyżka
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno szatkujemy, przekładamy do miski. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na drobniutkich oczkach, dodajemy do kapusty. Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne i ścieramy na małych oczkach, przekładamy do pozostałych składników.
Do wszystkie dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

w mojej kuchni

01.01.2016 17:03
samo zdrowie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat