Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z kiełbasą i koprem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
kiełbasa śląska 1 sztuka
koperek 1/2 pęczka
smalec 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
mąka 2 łyżki
ocet 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z kiełbasą i koprem

Kapustę drobno poszatkować, podlać wodą, gotować pod przykryciem. Pokrojoną w kostkę kiełbaskę usmażyć na smalcu, dodać do kiełbasy. Dodać posiekany koper, przyprawić. Gotować do miękkości. Na koniec kapustę zagęścić mąką. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 04.06.2015 15:33
Uwielbiam taką kapustkę
Wafelek2601 04.06.2015 13:17
Lubię taką kapustę
adelajda 04.06.2015 12:59
ja też lubię :)
gosia56 04.06.2015 12:58
Na pewno pyszny dodatek do obiadu;)
pestka 04.06.2015 12:29
bardzo smaczny dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak