Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 20 dag
cebula biała 2 szt
olej
mąka 2 łyzki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Grzyby namoczyć we wrzątku, odstawić by napęczniały a nastepnie ugotować. Odcedzić i pokroić w paski. Kapuste pokroić, ,zalać 2 szklankami wody i gotować do miękkości. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklic na oleju, dodajemu mąkę i mieszamy do uzyskania gładkiej masy. Grzyby i cebule przekładamy do kapusty, przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 12.09.2013 17:27
taka jest pyszna
Ada-Gaba 16.06.2012 02:20
smaczna
Wafelek2601 23.02.2012 23:01
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak