Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta z grochem

3.0
(19)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
fasola Jaś 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta z grochem

Kapuste przeplukujemy ok 3 razy. Fasole moczymy cala noc. Na drugi dzien gotujemy fasole ok godziny i potem dodajemy ja do kapusty i gotujemy razem ok 1,5 godziny. Dodajemy pieprz, lisc laurowy i ziele angielskie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 13.12.2010 23:49
Jeszcze nie jadłem z fasolą:)
Kate131 12.12.2010 20:46
chyba z fasolą:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak