Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta po żydowsku

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
pieczarki 0,5 kg
cebula biała 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta po żydowsku

Kapustę gotujemy, w osobnym garnku dusimy na masełku pieczarki z cebulą (pieczarki pokrojone w paski, cebula w piórka). Gdy kapusta się ugotuje odcedzamy ją ale nie wyciskamy, dodajemy do niej pieczarki z cebulką (uduszone), doprawiamy, solą, pieprzem i maggi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak