Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z oliwkami, czyli szybki dodatek do mięsa :)

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
ser feta 1 szt
Cebulka perłowa marynowana Smak 6-8 szt
oliwki czarne Smak 10-12 szt
ocet balsamiczny do smaku
oliwa do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z oliwkami, czyli szybki dodatek do mięsa :)

Kroki postępowania

1
Do miski pokroić kapustę i dodać pokrojony w kostkę ser feta.
Krok 1 - Kapusta pekińska z oliwkami, czyli szybki dodatek do mięsa :) foto
2
Dodać odcedzone i pokrojone oliwki i cebulkę.
Krok 2 - Kapusta pekińska z oliwkami, czyli szybki dodatek do mięsa :) foto
3
Doprawić octem, oliwą i przyprawami. Wymieszać.
SMACZNEGO!
Krok 3 - Kapusta pekińska z oliwkami, czyli szybki dodatek do mięsa :) foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 16.11.2014 17:39
pyszna salatka
norweska20 14.11.2014 23:33
apetyczny ten dodatek do mies
Margo1 14.11.2014 16:04
podoba mi się i przepis i podanie
jasiek 11.11.2014 21:03
fajne choć proste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak