Kapusta pekińska z koprem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • cebula

    3 sztuka
  • koperek

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wyrzucamy pierwsze liście z kapusty, myjemy i kroimy w paseczki. Cebulę kroimy w plastry, a koperek drobniutko kroimy. Wszystko wymieszać i polać oliwą z octem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
goofy9 05.10.2010 14:54
troszkę nieprecyzyjny przepis
buksiak12 04.09.2010 13:02
super
buksiak12 04.09.2010 13:02
super
Dorota71 04.09.2010 08:50
to musi być pyszne
Dorota71 04.09.2010 08:49
to musi być pyszne
Emilia22 04.09.2010 08:11
ciekawy przepis
Emilia22 04.09.2010 08:11
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat