kapusta pekińska Sylwii

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

  • szczypiorek

  • smietana 18%

  • sól

  • pieprz

  • cebula czerwona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kroimy drobno. Paprykę odsączamy i kroimy w kostkę lub paski.Cebulę i szczypiorek kroimy drobniutko.Wszystkie składniki mieszamy. Śmietanę rozrabiamy w kubeczku i mieszamy z solą i pieprzem. Tak przygotowaną śmietanę dodać do surówki. SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
trufelek 02.04.2013 16:01
Smacznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat