kapusta pekińska na słodko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1/2 kg kapusty pekińskiej

  • 1/2 puszki kukurydzy

  • garsc rodzynek

  • mały seler

  • oliwa

  • sól, pieprz

  • sok z cytryny

  • ananas

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę siekamy. Ananasa kroimy w kostkę. Obranego selera ścieramy na tarce na dużych oczkach. Rodzynki moczymy we wrzątku. Składniki wkładamy do miski doprawiamy do smaku i mieszamy. Sałatka jest gotowa do spożycia

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat