Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta na gorąco do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 glowki
pomidor 1
smalec 1 łyżka
koperek
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta na gorąco do obiadu

Kroki postępowania

1
Kapuste szatkujemy i zalewamy wodą. Gotujemy razem z przyprawami przez ok. 7 min, az zmięknie.
Krok 1 - Kapusta na gorąco do obiadu foto
2
Kapuste odcedzamy, dodajemy pokrojonego pomidora oraz smalec.
Krok 2 - Kapusta na gorąco do obiadu foto
3
Dorzucamy pokrojony koper. Smażymy chwilę, aż pomidor się rozpadnie. Doprawiamy do smaku.
Krok 3 - Kapusta na gorąco do obiadu foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula Świeca 04.08.2016 19:12
Musi być pyszna.))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak