Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona zasmażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

apusta kiszona pół kilo
boczek wędzony mniejszy kawałek
masło łyżka
mąka do kapusty
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana

1. Kapustę kiszoną ugotować i odcedzić
2. BocZek wędzony pokroić na kostkę i podpiec na odrobinie masła
3. Do kapusty dodać mąkę, pieprz i boczek

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 14.07.2011 23:28
lubię taką kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak