Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z żurawiną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
marchew 1 sztuka
cebula 1 sztuka
oliwa 3 łyżki
czosnek 1 ząbek
szczypior do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z żurawiną

Kapustę przelać zimną woda, odsączyć na sicie, przełożyć do salaterki. Dodać startą marchew, zmiażdżony czosnek, posiekaną cebulę i oliwę- wszystko razem wymieszać. Na wierzch ułożyć suszoną żurawinę i posypać posypanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 29.09.2012 12:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak