Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
cebula 1 szt
rzodkiewka 4 kulki
ogórek zielony 1 szt
olej rzepakowy
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

Kapustę kiszoną odciskamy i lekko kroimy. Dodajemy posiekaną cebule . Rzodkiewkę i ogórka myjemy i ścieramy na tarce ,dodajemy do kapusty . Składniki mieszamy . dodajemy troszkę cukru do smaku . Dodajemy olej ,doprawiamy pieprzem kolorowym do smaku .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 16.09.2012 11:08
ciekawe
Laila2786 16.09.2012 09:50
coś cudownego
cukiereczek 16.09.2012 09:06
chętnie
iwa643 16.09.2012 09:05
Polecam do drugiego dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak