Kapusta kiszona z rzodkiewką i ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 garść
  • cebula

    1 szt
  • rzodkiewka

    4 kulki
  • ogórek zielony

    1 szt
  • olej rzepakowy

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odciskamy i lekko kroimy. Dodajemy posiekaną cebule . Rzodkiewkę i ogórka myjemy i ścieramy na tarce ,dodajemy do kapusty . Składniki mieszamy . dodajemy troszkę cukru do smaku . Dodajemy olej ,doprawiamy pieprzem kolorowym do smaku .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 16.09.2012 11:08
ciekawe
Laila2786 16.09.2012 09:50
coś cudownego
cukiereczek 16.09.2012 09:06
chętnie
iwa643 16.09.2012 09:05
Polecam do drugiego dania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat