kapusta kiszona w roli głównej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółta papryka (świeża)

    1\\2 szt
  • zielona papryka (świeża)

    1\\2 szt
  • sól

  • pieprz

  • oliwa

  • papryka czerwona

    1\2 szt
  • kapusta kiszona

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Osączoną kapustę drobno kroimy.Ogórka obieramy i kroimy w kostkę.Papryki również kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy,doprawiamy solą i pieprzem.Dodajemy oliwę, mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Henryka2 05.11.2011 21:32
Znowu skan.Następny zgłoszę jako naruszenie. Widzę,że nie czytasz i nie myślisz, a idzies do celu po regulaminie.Jak ci napisałam, daleko nioe zajdziesz w ten sposób.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat