Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona po francusku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 75 dkg
jabłka 4
miód 3 łyżki
wino białe 1 szklanka
Goździki całe Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona po francusku

Kapustę ugotować, aby była miękka. Pod koniec gotowania dodać jabłka posiekane, gotować, aby się rozgotowały. Dodać wino, miód i zmielone goździki. Podawać do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 02.03.2014 09:51
ciekawie zrobiona
adelajda 20.12.2013 17:14
dobra kapusta :)
mela25 15.12.2013 19:03
to musi być pyszne
Aannkaa82 11.12.2013 11:45
bardzo interesujący przepis :)
Katarzyna59 24.07.2013 07:32
takiej jeszcze nie jadłam
Pani Domu 19.05.2013 17:37
ciekawy pomysł
Ada-Gaba 21.11.2012 13:03
podoba mi się
cooleczka 17.09.2012 18:08
coś nowego
cooleczka 17.09.2012 18:08
coś nowego
Dorota59 10.08.2012 12:57
na pewno smaczna taka kapustka
Łukasz15 14.06.2012 08:53
pycha
RenataZ-et 18.04.2012 22:24
ciekawa
mirosława4 14.04.2012 15:03
ciekawy przepis
olkaaa 05.03.2012 07:39
jeszcze nie jadłam
Ewa111 20.02.2012 14:17
ciekawy sposób na kapustę
Robert10 06.02.2012 17:20
dla mnie nowość
kriso 27.01.2012 19:30
jeszcze tak przyprawionej nie jadlem
Justyna37 27.12.2011 17:06
Fajny przepis
IKrakowianka 24.12.2011 18:03
super
MAR3STA 08.12.2011 17:49
świetny pomysł;)
romanrafal
romanrafal 26.11.2011 09:18
ciekawy przepis
Monika193
Monika193 30.10.2011 14:28
fajny sposób
tomek18 27.10.2011 10:07
super:)
Justa32 24.09.2011 13:55
pewnie smaczne
Wacław 09.09.2011 10:02
ciekawy przepis,takiej kapusty tez jeszcze nie jadłem !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak