Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona- palce lizać

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 sztuk
olej do smażenia
sól
papryczka w proszku
bulion 1 kostka
kapusta biała 1 litr
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona- palce lizać

Kapustę podgotować,odcedzić zalać wodą i ugotować na średnio-miękko.Cebulę zeszklić na oleju z kostką bulionową i papryczką, dodać obgotowaną i odcedzoną kapustę przesmażyć ją z przyprawami. Taka kapusta idealnie pasuje do smażonej ryby również na wigilijną kolację. Można dodać podsmażoną wędlinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.11.2013 23:36
Też taką lubię.
Malgorzata549 18.10.2013 08:07
nigdy takiej nie robiłam
pestka 08.09.2013 08:36
bardzo smaczna kapusta
Klausia 18.08.2013 05:35
tak jeszcze nie robiłam :)
Kasia36 17.07.2013 22:31
Smaczna kapusta, lubię kiszoną
Bernadeta1 21.03.2013 00:08
pyszna taka kapusta
Bernadeta 18.03.2013 15:26
w sobote miałam taką kapuste -pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak