Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona na różowo

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
burak 1 szt
marchew 1 szt
cukier 1 łyżka
olej 2 łyżki
cebula 1/3 szt
jabłko 1/3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona na różowo

Buraczka gotujemy , obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach , zostawiamy żeby puścił sok.Do kapusty dodajemy olej , pokrojoną w kostkę cebulę i jabłko, cukier , mieszamy Wlewamy sok z buraka.otrzymujemy w ten sposób pyszną , różową kapustę do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 16.02.2017 13:59
świetny pomysł
Renataj 29.01.2017 19:38
Fajny pomysł:)
Bernadeta1 29.01.2017 19:23
podoba mi się pomysł
Habibi 29.01.2017 19:03
Często mieszam kapustę kiszoną z pieczonym buraczkiem, a czasami nawet kiszę kapustę z dodatkiem buraka :)
Wacław 29.01.2017 18:30
ciekawy pomysł na kapuste kiszoną :-)
Edith85 29.01.2017 17:44
Fajny kolorek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak