Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona duszona z cebulą i majerankiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 2 sztuki
olej do smażenia 4 łyżki
Majeranek suszony Prymat 1/2 łyżeczki
kapusta kiszona 1/2 kilogram

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona duszona z cebulą i majerankiem

Kapustę dusimy razem z posiekaną cebulą na paterze pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszany i dolewamy oleju tak by się potrawa nie przypaliła. Dusimy na wolnym ogniu około 40-50 minut. W międzyczasie przyprawiamy pół łyżeczki majeranku oraz pieprzem i solą do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agogo2 31.01.2013 22:45
dobre
agogo2 31.01.2013 22:45
dobre
agogo2 31.01.2013 22:45
dobre
ajres 31.01.2013 22:15
dobre
Bernadeta1 06.01.2013 17:56
super taka kapusta
Marcinkemp 29.12.2012 09:10
kapusta kiszone jest bardzo zdrowa, ludzie boją się ją jeść bo wzdyma. Właśnie dla tego powinno się ją odpowiednio przyprawić by poprawiać trawienie.
eliza135 28.12.2012 20:16
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak