Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona do ryby :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

20 dag kiszonej kapusty,1 łyżeczka cukru,½ łyżeczki pieprzu mielonego,2 łyżki oliwy

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona do ryby :

Kapustę sprawdzić na smak , jeśli trzeba to przepłukać by nie była za kwaśna . Wymieszać z oliwą , cukrem , pieprzem mielonym .Zostawić na 10 minut by smaki się zmieszały.
Świadomie nie dodaję do surówki cebulki , bo jest już w cieście . Normalnie surówkę z kiszonej kapusty wzbogacam jeszcze drobno usiekaną cebulką i usiekaną natką pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 04.02.2011 23:25
Prosto i smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak