Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta duszona z papryką, kiełbasą i pomidorami
Kroki postępowania
Dodać posiekaną nać selera oraz kucharka - podlać gorącą wodą i olejem - wymieszać.
Garnek nakryć i dusić na średnim ogniu.
kapusta | 1,5 kg młoda |
papryka czerwona | 1 duża |
pomidory | 2-3 duże |
koper świeży | mały pęczek |
kiełbasa śląska | 1/2 kg |
koncentrat pomidorowy | 150 g |
olej | 3-5 łyżek |
papryka mielona | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
cukier | do smaku |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
nac selera | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: