Składniki:
wywar mięsny | 1 , 5 Litra |
kapusta włoska | 50 dag |
jabłko kwaśne | 2-3 szt |
chrzan tarty | 2 łyżki |
parówki | 2-3 szt |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
sok z cytryny |
wywar mięsny | 1 , 5 Litra |
kapusta włoska | 50 dag |
jabłko kwaśne | 2-3 szt |
chrzan tarty | 2 łyżki |
parówki | 2-3 szt |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: