Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak na żeberkach

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 30 dkg
biała kapusta 20 dkg
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
sól, pieprz do smaku
czosnek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak na żeberkach

Żeberka ugotować w osolonej wodzie i wyjąć,do wywaru dodać pokrojoną drobno kapustę białą i gotować do miękkośći,podprawić smietaną ,do smaku przyprawić czosnkiem ,vegetą ,pieprzem,można podawać z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 03.11.2010 17:26
często gotuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak