Składniki:
wywaru z kości i warzyw | 1,7 L |
kapusty włoskiej | 50 dag |
wołowiny bez kości | 20 dag |
mąki | 5-7 łyżek |
jajko | 1/2 szt |
woda | |
groszku konserwowego | 5-10 łyżki |
keczupu | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
przyprawa do zup | |
ryż | 6-7 łyżek |
wywaru z kości i warzyw | 1,7 L |
kapusty włoskiej | 50 dag |
wołowiny bez kości | 20 dag |
mąki | 5-7 łyżek |
jajko | 1/2 szt |
woda | |
groszku konserwowego | 5-10 łyżki |
keczupu | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
przyprawa do zup | |
ryż | 6-7 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: