Kapuśniak inaczej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 główka
  • marchewka

  • ziemniaki

    5szt szt
  • przecier pomidorowy

    2 łyżki
  • keczup

    1 łyżka
  • Przyprawa do zup i potraw Kucharek

  • sól

  • pietruszka

  • pierś z kurczaka

    1 mała
  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa myjemy.Młodą kapustę kroimy na małe kawałki.Mieso wkładamy do garnka dodajemy kapustę i pokrojone ziemniaki z marchewką przyprawiamy.Dodajemy koncentrat i keczup pikantny. Gotujemy do miękkości ok 35 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
patryska76 04.06.2015 10:21
moja ulubiona zupa! ;-)
Ewelina1991 04.06.2015 09:40
świetny kapuśniak

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat