Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KAPUŚNIAK

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 30 dag
kapusta kiszona 1 kg
cebula
słoninka na skwarki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: KAPUŚNIAK

żeberka gotować aż do miękkości wyjąć wrzucić kapustę do wywaru gotować aż będzie miękka z żeberek wyjąć kości pokroić wrzucić do kapusty przyprawić do smaku słoninkę pokroić w kostkę cebulę też wrzucić na patelnię podsmażyć dodać łyżkę mąki zrobić zasmażkę połączyć z zupą

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 05.02.2012 18:40
pycha
angelika14 23.06.2011 11:15
oh, jak ja dawno nie jadłam kapuśniaka muszę jutro zrobić
PaniMISIOWA 11.03.2011 16:35
apetyczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak