Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak
Kroki postępowania
Ziemniaki obrać i ugotować osobno w osolonej wodzie po ugotowaniu odcedzić i dokładnie utłuc, podawać na osobnym talerzu polane tłuszczem i skwarkami jako dodatek do zupy.
żeberka wieprzowe | 40 dag |
boczek wędzony | 30 dag |
kapusta kiszona | 50 dag |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 kawałek |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
grzyby suszone | 4 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
ziemniaki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: