Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 2 kg
koperek 1
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
grzyby leśne 40 dek
golonka wieprzowa 2 szt
koncentrat pomidorowy 250 g
pieprz
sól do smaku
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak

Kroki postępowania

1
poszatkuj,ugotuj i odcedź kapustę dodaj mięso ciągle gotując
Krok 1 - kapuśniak foto
2
pokrój grzyby i ugotuj
Krok 2 - kapuśniak foto
3
dodaj przyprawy według uznania
Krok 3 - kapuśniak foto
4
posiekany koperek przełóż do całości
Krok 4 - kapuśniak foto
5
ugotowane grzyby dodaj do całosci
Krok 5 - kapuśniak foto
6
na koniec dodaj koncentrat pomidorowy i wymieszaj wszystko .gotuj jeszcze przez chwile i można podawać .
Krok 6 - kapuśniak foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwka123 17.12.2014 15:17
świetny przepis moja mama robi podobny i jest strasznie dobry polecam
mirosława4 17.12.2014 14:12
bardziej wygląda to na bigos niż kapuśniak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak