Kaparowy sos majonezowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3\\4 szkl
  • musztarda

    1 łyzka
  • natka pietruszki

    1 łyzka
  • szczypiorek

    1 łyzka
  • sok z cytryny

  • sól

  • cukier

    szczypta
  • pieprz

  • ogórki konserwowe

    1 łyżka
  • kapary

    2 posiekane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać i schłodzić. Podawać jako dip do krewetek rozmrożonych i pieczonych.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat