Kanapkowe serduszka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    4 kromki
  • masło

    2 łyżeczki
  • szynka

    4 plastry
  • ser żółty

    4 plastry
  • ogórek konserwowy

    2 szt.
  • papryka konserwowa

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z kromek wycinamy serduszka, smarujemy masełkiem. Z sera oraz wędliny również wycinamy serca. Przekrawamy na pół. Na jednej połowie kanapki układamy ser, a na drugiej wędlinę. Dekorujemy warzywami lub wedle gustu i własnego pomysłu:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Angelika10 21.07.2011 10:11
Bardzo smaczne kolorowe kanapki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat