Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapkowa pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 3 szt
majonez 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapkowa pasta z makreli

Makrelę wędzona obieramy z skóry . Oddzielamy mięso od ości. Jajka gotujemy w lekko osolonej wodzie na twardo . Po ugotowaniu studzimy i kroimy w kosteczkę .Mieszamy widelcem posiekane jajka i mięsem makreli . dodajemy majonez i pieprz do smaku .Mieszamy .Dodajemy posiekany szczypiorek.Mieszamy i chłodzimy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 13.09.2012 09:39
pycha;)
iwa643 13.09.2012 09:32
Polecam na śnidanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak