Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z twarożkiem i rzodkiewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 sztuki
masło 2 łyżeczki
rzodkiewka 8 sztuk
ser biały 20 dag
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
szczypiorek 2 łyżeczki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z twarożkiem i rzodkiewką

Bułki kroimy na połówki i smarujemy masełkiem. W miseczce dusimy widelcem ser biały dodajemy szczyptę soli i 2 łyżki śmietany. Dokładnie mieszamy. Serek wykładamy na bułki. Rzodkiewkę kroimy w plasterki i wykładamy na ser, posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Wczorajsza Moja Kolacja. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęć kanapek bo mąż szybko wchłonął :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JellyFruits 29.01.2017 15:58
To raczej kolacja męża a nie twoja!
Emiliozo 13.07.2011 15:29
pycha
IlonaAlbertos 25.10.2010 10:08
Uwielbiam takie twarożki. Twój wygląda bardzo apetycznie :)
Patrycja38 22.10.2010 09:27
pycha
Buczo007 21.10.2010 09:25
Takie własnie lubię :)
edyta51 20.10.2010 16:12
No To ładnie musiał być głodny hehe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak