Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z talarem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
oliwa
musztarda

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z talarem

bedzie nam potrzebny

10 kromek pełnoziarnistego chleba razowego
bez skórki
40 g surowej poledwicy 10 jajeczek przepiórczych 125 margaryny 1 cebula 1 mały słoik ogórków konserwowych 2 łyżeczki oliwy 1 łyżeczka musztardy kapary

margarynę utrzeć z musztardą na jedną litą masę obraną cebule pokroić w drobną kostkę ogórki pokroić w kostkę jajka rozdzielić od zółtka chleb posmarować margaryną i musztardą
na każdą kanapkę położyć tatara położyć kapara i posiekanymi ogórkami
i na środu postawić zółtko od jajka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa 21.07.2011 10:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak