Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z pieczoną łopatką wieprzową

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo pszenne na zakwasie
łopatka wieprzowa pieczona
Musztarda rosyjska Prymat
czarne oliwki bez pestek
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z pieczoną łopatką wieprzową

Wybrać swoje ulubione jasne pieczywo na zakwasie. Pokroić kromeczki ulubionej grubości. Kromki chleba posmarować dość obficie musztardą rosyjską. Upieczoną i schłodzoną łopatkę wieprzową pokroić w plasterki i ułożyć na kanapkach.
Oliwki pokroić w krążki i przybrać nimi kanapki. Całość ozdobić listkami zielonej pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.01.2016 18:26
smacznie wyglądają
Agnieszka-87-25 18.01.2016 14:40
wysminite są

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak