Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki z pastą jajeczną po mojemu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
cebula biała 1 mała
majonez 2 łyżki
keczup 1 łyżeczka
sól do smaku
chleb 6 kromek

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki z pastą jajeczną po mojemu

jajka nakłuć i ugotować z 1/2 łyżeczki soli. Obrać pod zimną wodą. Zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cebulę pokroić na drobną kosteczkę. Dodać majonez, keczup i doprawić do smaku. Dobrze schłodzić. Posmarować kanapki i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak