Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z tuńczykiem na ciepło

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
pomidor 1 szt
ser żółty 2 plastry
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z tuńczykiem na ciepło

Tuńczyka odcedzamy z zalewy. Część tuńczyka wykładamy na kromkę chleba tostowego, następnie kładziemy ser żółty i plasterki pomidora, przykrywamy drugą kromką chleba. Zapiekamy w tosterze lub na grillu elektrycznym.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Paolcia 03.02.2014 22:07
apetyczne :)
Pyszota 03.02.2014 22:07
ale pysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak