Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z serem pleśniowym i żurawiną

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka pełnoziarnista 1
masło
mieszanka świeżych sałat 1 garść
szynka z kurczaka 4 plastry
ser camembert 4 plastry
konfitura z żurawiny

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z serem pleśniowym i żurawiną

Bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Następnie na jednej części układamy kolejno garść sałaty, plasterki szynki zwinięte w ruloniki i plastry sera camembert. Całość dekorujemy łyżką konfitury z żurawiny i przykrywamy drugą połówką bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak