Kanapka z serem pleśniowym i żurawiną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka pełnoziarnista

    1
  • masło

  • mieszanka świeżych sałat

    1 garść
  • szynka z kurczaka

    4 plastry
  • ser camembert

    4 plastry
  • konfitura z żurawiny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Następnie na jednej części układamy kolejno garść sałaty, plasterki szynki zwinięte w ruloniki i plastry sera camembert. Całość dekorujemy łyżką konfitury z żurawiny i przykrywamy drugą połówką bułki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat