Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka Szefa:))

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sucha krakowska 5 plastrów
starty chrzan
majonez
serek topiony
bułka 1 szt serowa

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka Szefa:))

Bułkę przesmarowujemy oliwą przekrajmy na pół kładziemy serek topiony chrzan ser żółty i zapiekamy w piekarniku przez 10 minut najpierw przez 8 w temperaturze 160 stopni a później przez 2 minuty na 200 stopni. Kiełbaskę krakowską wysmażamy na patelni żeby nam się wykręcała. Bułkę wyciągamy z piekarnika wkładamy kiełbaskę i świeżą czerwoną cebule przesmarowujemy majonezem składamy i szamamy:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak