Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka duńska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebuli prażonej 1 łyżeczka
korniszon
natka pietruszki
bułka 1 sezamowa
wątróbka 1 łyżka
cebula 1 łyżka
jabłko 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka duńska

Bułka przekroić w poprzek, obie połówki posmarować wątrobianką z jabłkiem i cebulą. Jedną połówkę posypać prażoną cebulą. Korniszon pokroić w ukośne plasterki, ułożyć na warstwie cebuli. Posypać natką pietruszki, przykryć druga połówka bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak